2011-06-29 16:49:54• hírek • Póti Orsolya

Pancser csempész

Egy máramarosi férfi ellen indítottak eljárást a megyei határrendészek, ugyanis nagy mennyiségű szeszt találtak az autójában, és mindemellett forgalmi nélkül és felfüggesztett jogsival közlekedett.

Szokatlanul ügyetlen csempészt fogtak június 28-án a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség munkatársai a különböző termékekkel való illegális kereskedelem megelőzésének érdekében folytatott ellenőrző akció keretében Szatmárnémeti és Nagykároly között. Az ellenőrök a nagymajtényi hídnál egy Dodge Ram Van típusú kisbusz sofőrét, a 28 éves S. Szabolcs Andrei máramarosi férfit állították meg.

A gépjármű ellenőrzése során a raktérben több műanyag palackra és hordóra figyeltek fel a határrendészet emberei, majd a vámfelügyelőségen kiderült, hogy a sofőr összesen 72 tartály, azaz 1.260 liter tiszta szeszt szállított, amelynek megvásárlásáról semmiféle hivatalos dokumentumot nem tudott felmutatni.

A helyszíni ellenőrzések során kiderült az is, hogy a sofőr lejárt forgalmi engedéllyel vezetett és az illető jogosítványát  korábban felfüggesztették, így többszörös bűntény elkövetésének vádjával eljárást indítottak ellene. S. Szabolcs Andreit 24 órára őrizetbe vették, és 30 napig - az ítélet meghozataláig - nem hagyhatja el Nagybányát.

 


Több mint 1.200 liter alkoholt koboztak el a határrendészek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: